400 buurtwinkels in Zweden

400 buurtwinkels in Zweden

Zweden is een van onze volwassen markten en een land waar we veel succes hebben. Reitan Convenience Sweden AB is momenteel bezig met de installatie van PROTECT Fog Cannon® mistmachines in de meeste van hun ca. een honderd 7-Eleven en 300 Pressbyrån winkels, verspreid door heel Zweden.

“De mist heeft een preventief effect. De inbreker weet hoe effectief het is. Daarom plaatsen wij duidelijke borden met daarop “mistbeveiligingsbescherming’,  zodat inbrekers niet eens proberen in te breken. Door gebroken ramen en deuren te voorkomen, besparen we zowel ‘uitvaltijd’ en geld,” zegt Beveiligingsmanager Lars Eklund, Reitan Convenience Sweden AB.

Hij merkt ook op dat er alleen deuren en ramen worden geïnstalleerd in winkels met mistbeveiligingsbescherming die leveranciers op voorraad hebben. Het is sneller en goedkoper om deze te vervangen als een vastberaden inbreker probeert binnen te komen.

“We hebben voor mistbeveiligingsbescherming gekozen in nauw overleg met onze verzekeringsmaatschappij. We hebben voor PROTECT™ gekozen omdat de producten eenvoudig te gebruiken zijn, de servicekosten laag zijn en deze  eenvoudig te integreren zijn in de bestaande alarmsystemen in onze winkel.”, legt Lars Eklund uit.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.